instagram facebook

Vin til skinke

Skinke: Skinke serveres på mange måder, men helt generelt gælder det, at salt og røg fungerer bedst med hvidvin. En riesling med lidt sødme eller en vouvray er begge oplagte valg, men en fadlagret chardonnay kan også fungere fint. Skal vinen være rød, skal det være en let, frugtfuld vin, fx fra Beaujolais, til kold, tørret skinke, mens det til en varm ret vil være bedst med en sødmefuld vin uden for meget tannin såsom en lettere zinfandel fra USA, en primitivo fra Syditalien, ripasso della valpolicella eller en oversøisk pinot noir.

Du kan læse vinforslag til mange forskellige retter og ingredienser her. Vinforslagene er også tilgængelige på smartphone, så du kan søge fx mens du er ude at handle.

Vinforslagene kommer fra bogen ‘Om Vin & Mad og hvad der virker’, som kan købes her, pris kr. 149,-.

​Sociale links

Kontakt mig

Felter markeret med en * er påkrævet.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Du kan kontakte mig via kontaktformularen på de forskellige sider her på hjemmesiden, eller skrive en mail på kontakt@martinnordkvist.dk