instagram facebook

Vin til pebersauce

Pebersauce: Er det en udgave baseret på hvid eller sort peber, vil rødvin fra Nordrhône være et oplagt valg. Til en ret i den mildere ende kunne en crozes-hermitage eller en st-joseph være fin, men er der kraft i smagsintensiteten, skal du kigge efter vin fra Hermitage, Cornas eller Côte-Rôtie. Er retten krydret med madagascarpeber, er der ingen diskussion: Carmenère-baseret rødvin fra Chile er helt oplagt – og køb den dyreste, du kan finde.

Du kan læse vinforslag til mange forskellige retter og ingredienser her. Vinforslagene er også tilgængelige på smartphone, så du kan søge fx mens du er ude at handle.

Vinforslagene kommer fra bogen ‘Om Vin & Mad og hvad der virker’, som kan købes her, pris kr. 149,-.

​Sociale links

Kontakt mig

Felter markeret med en * er påkrævet.​

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Du kan kontakte mig via kontaktformularen på de forskellige sider her på hjemmesiden, eller skrive en mail på kontakt@martinnordkvist.dk