instagram facebook

Vin til parfait

Parfait: Vinvalget vil afhænge af, hvilken smag parfaiten har. Men til de lyse typer (vanilje- eller frugtparfait) skal du have hvid, sød vin (sauternes, muscat de rivesaltes, eiswein, pineau de charentes blanc) og til en mørk chokoladeparfait skal du have en rød, sød vin (fx en tawny port, maury, banyuls, pineau de charentes rouge). Vigtigst er at undgå mousserende vin, da kulsyre og fløde ikke fungerer særlig godt sammen.

Du kan læse vinforslag til mange forskellige retter og ingredienser her. Vinforslagene er også tilgængelige på smartphone, så du kan søge fx mens du er ude at handle.

Vinforslagene kommer fra bogen ‘Om Vin & Mad og hvad der virker’, som kan købes her, pris kr. 149,-.

​Sociale links

Kontakt mig

Felter markeret med en * er påkrævet.​

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Du kan kontakte mig via kontaktformularen på de forskellige sider her på hjemmesiden, eller skrive en mail på kontakt@martinnordkvist.dk