instagram facebook

Vin til julesalat

Julesalat: Denne bitre (til tider meget bitre) salat skal have modspil af en syrerig vin. Oftest er salaten tilberedt og serveres sammen med kød, og her vil det være kødet, der bestemmer, om der skal hvidvin eller rødvin til. Hvis der serveres fisk eller kylling til julesalaten, bør retten ledsages af hvidvin, fx tør riesling, chablis eller champagne. Rødvinen kunne være en barbera d’Alba (til and og fuglevildt), nebbiolo (til oksekød) eller montepulciano d’Abruzzo (til vildt).

Du kan læse vinforslag til mange forskellige retter og ingredienser her. Vinforslagene er også tilgængelige på smartphone, så du kan søge fx mens du er ude at handle.

Vinforslagene kommer fra bogen ‘Om Vin & Mad og hvad der virker’, som kan købes her, pris kr. 149,-.

​Sociale links

Kontakt mig

Felter markeret med en * er påkrævet.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Du kan kontakte mig via kontaktformularen på de forskellige sider her på hjemmesiden, eller skrive en mail på kontakt@martinnordkvist.dk