instagram facebook

Vin til bouillabaise

Bouillabaisse: Til denne fantastiske fiskesuppe fra Marseille hører der hvidvin – og meget gerne en sydfransk udgave. Prøv en côtes de provence. Kan du ikke finde sådan en, så forsøg med en tør riesling-vin fra Alsace, gerne grand cru eller vin på druen albariño fra Rías Baixas i Spanien. Skal det være ekstra festligt, så vælg en tør champagne(brut) – gerne med årgang på.

Du kan læse vinforslag til mange forskellige retter og ingredienser her. Vinforslagene er også tilgængelige på smartphone, så du kan søge fx mens du er ude at handle.

Vinforslagene kommer fra bogen ‘Om Vin & Mad og hvad der virker’, som kan købes her, pris kr. 149,-.

​Sociale links

Kontakt mig

Felter markeret med en * er påkrævet.​

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Du kan kontakte mig via kontaktformularen på de forskellige sider her på hjemmesiden, eller skrive en mail på kontakt@martinnordkvist.dk