instagram facebook

Vin til eddike/vinaigrette

Vinaigrette: Eddiken i denne klassiske dressing stiller krav til vinen i form af syre. Dermed skal vinen, uanset om den er hvid eller rød, være en type, der som minimum har et medium syre-indhold. Hvide vine/druer med relativt højt syreniveau: sauvignon blanc (fx fra Sancerre og Pouilly-Fumé), riesling, chenin blanc (fra Anjouog Vouvray), furmint (fra Tokaji, Ungarn), grüner veltliner(Østrig). Røde vine: bordeaux, barbera, montepulciano d’abruzzo, nebbiolo (barolo, barbaresco, langhe).

Du kan læse vinforslag til mange forskellige retter og ingredienser her. Vinforslagene er også tilgængelige på smartphone, så du kan søge fx mens du er ude at handle.

Vinforslagene kommer fra bogen ‘Om Vin & Mad og hvad der virker’, som kan købes her, pris kr. 149,-.

​Sociale links

Kontakt mig

Felter markeret med en * er påkrævet.​

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Du kan kontakte mig via kontaktformularen på de forskellige sider her på hjemmesiden, eller skrive en mail på kontakt@martinnordkvist.dk