instagram facebook

Karrykylling bagt i lergryde med græskar og coleslaw

Opskrift af Kille Enna i Politiken

Til karry fungerer hvidvin med en anelse sødme bedst, og det passer heldigvis også rigtig godt til kylling. I denne ret er der desuden sødme fra græskaret og både chili og ingefær som smagsgivere. Hvidvinen, der vil passe bedst til retten, er en vin på viognier-druen. Den fås i billigere versioner bl.a. fra oversøiske lande, men skal det være lidt luksus kan man købe en condrieu fra Nordrhône i Frankrig.

Et sødere, lidt tungere alternativ til viognier-druen i dette tilfælde er gewürztraminer fx fra Alsace.

Martin Nordkvist

​Sociale links

Kontakt mig

Felter markeret med en * er påkrævet.​

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Du kan kontakte mig via kontaktformularen på de forskellige sider her på hjemmesiden, eller skrive en mail på kontakt@martinnordkvist.dk