instagram facebook

Vin til vanilje

Vanilje: Denne grundingrediens i det søde køkken matches umiddelbart i vinens verden af smagsnuancer, man tilfører vinen, når man lagrer den på egefade. Det er ikke særligt mange dessertvine, der lagres på egefade, men de klassiske fra Sauternes er blandt dem, der generelt gør. Og det gør altså en Sauternes til det umiddelbare førstevalg. Alternativt vil en sød sherry som en creamsherry eller en vin santo fungere godt sammen med vaniljen.

Du kan læse vinforslag til mange forskellige retter og ingredienser her. Vinforslagene er også tilgængelige på smartphone, så du kan søge fx mens du er ude at handle.

Vinforslagene kommer fra bogen ‘Om Vin & Mad og hvad der virker’, som kan købes her, pris kr. 149,-.

​Sociale links

Kontakt mig

Felter markeret med en * er påkrævet.​

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Du kan kontakte mig via kontaktformularen på de forskellige sider her på hjemmesiden, eller skrive en mail på kontakt@martinnordkvist.dk