instagram facebook

Vin til svinekød

Svinekød: De fleste retter med svinekød skal ledsages af en ikke alt for kraftig vin, og den kan faktisk ofte være både rød og hvid (afhængigt af tilbehøret). I sidstnævnte tilfælde vil en god, tør riesling trocken, gerne med lidt alder, være rigtig god, men skal vinen være rød, er der rigtig mange muligheder. Prøv en chianti, en yngre rioja (joven), en vin fra det sydlige Rhône eller en oversøisk pinot noir.

Du kan læse vinforslag til mange forskellige retter og ingredienser her. Vinforslagene er også tilgængelige på smartphone, så du kan søge fx mens du er ude at handle.

Vinforslagene kommer fra bogen ‘Om Vin & Mad og hvad der virker’, som kan købes her, pris kr. 149,-.

​Sociale links

Kontakt mig

Felter markeret med en * er påkrævet.​

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Du kan kontakte mig via kontaktformularen på de forskellige sider her på hjemmesiden, eller skrive en mail på kontakt@martinnordkvist.dk