instagram facebook

Vin til sorbet

Sorbet: Vinvalget vil naturligvis være afhængigt af, hvilken smagsgiver der bruges som grundlag i sorbeten. Men som modsætning til flødeis, egner en sød, mousserende vin sig glimrende til sorbeter generelt. det kan være en asti spumante, en crémant de bourgogne “demi sec” eller “doux”, cava semi secco eller dulce eller måske en moscato d’asti. Ofte vil en sorbet være baseret på friskhed og frugt, og derfor vil det ikke ofte være ønskværdigt med en vin, der er fadlagret.

Du kan læse vinforslag til mange forskellige retter og ingredienser her. Vinforslagene er også tilgængelige på smartphone, så du kan søge fx mens du er ude at handle.

Vinforslagene kommer fra bogen ‘Om Vin & Mad og hvad der virker’, som kan købes her, pris kr. 149,-.

​Sociale links

Kontakt mig

Felter markeret med en * er påkrævet.​

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Du kan kontakte mig via kontaktformularen på de forskellige sider her på hjemmesiden, eller skrive en mail på kontakt@martinnordkvist.dk