instagram facebook

Vin til rodfrugter

Rodfrugter, bagte: Disse grøntsagers sødme er vigtig at notere sig ved vinvalget. Vinen skal også have fylde og sødme, og her er en vin fra Sydrhône (se Rhône) eller alternativt en ripasso della valpolicella gode valg, hvis rodfrugterne er serveres som tilbehør til kød. Oversøiske vine har generelt lidt mere frugtsødme end europæiske vine, og de fleste udgaver vil derfor også fungere med sødmen fra rodfrugterne. Serveres rodfrugterne alene eller i en salat vil en fyldig hvidvin være god, gerne en oversøisk hvidvin på chardonnay-druen.

Du kan læse vinforslag til mange forskellige retter og ingredienser her. Vinforslagene er også tilgængelige på smartphone, så du kan søge fx mens du er ude at handle.

Vinforslagene kommer fra bogen ‘Om Vin & Mad og hvad der virker’, som kan købes her, pris kr. 149,-.

​Sociale links

Kontakt mig

Felter markeret med en * er påkrævet.​

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Du kan kontakte mig via kontaktformularen på de forskellige sider her på hjemmesiden, eller skrive en mail på kontakt@martinnordkvist.dk