instagram facebook

Vin til ris a la mande

Ris a la mande: Der er en del meninger om, hvilken vin, der passer bedst til juledesserten. Det allerbedste match vil være en recioto della valpolicella, der med sine kirsebær- og mandelnoter komplimenterer desserten rigtig fint. Et udmærket alternativ er en rød pineau de charentes, en ruby port eller sågar en kirsebærvin à la Kijafa eller luksusudgaven fra Frederiksdal. Alle disse vine skal serveres let afkølet til desserten.

Du kan læse vinforslag til mange forskellige retter og ingredienser her. Vinforslagene er også tilgængelige på smartphone, så du kan søge fx mens du er ude at handle.

Vinforslagene kommer fra bogen ‘Om Vin & Mad og hvad der virker’, som kan købes her, pris kr. 149,-.

​Sociale links

Kontakt mig

Felter markeret med en * er påkrævet.​

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Du kan kontakte mig via kontaktformularen på de forskellige sider her på hjemmesiden, eller skrive en mail på kontakt@martinnordkvist.dk