instagram facebook

Vin til rabarber

Rabarber: Rabarber har et meget højt indhold af syre, og desserter med rabarber skal derfor ledsages af en vin med forholdsvis høj syre, der kan give rabarberen modspil. En riesling beerenauslese, eiswein eller trockenbeerenauslese fra Tyskland vil alle være gode valg, men riesling vendage tardive eller en sélection de grains nobles fra Alsace vil også klæde rabarberen. Alternativt vil en Coteaux du Layon fra Loire også fungere fint. Indgår rabarberen i det salte køkken, vil en pinot noir (fx fra Bourgogne) som udgangspunkt være et godt valg.

Du kan læse vinforslag til mange forskellige retter og ingredienser her. Vinforslagene er også tilgængelige på smartphone, så du kan søge fx mens du er ude at handle.

Vinforslagene kommer fra bogen ‘Om Vin & Mad og hvad der virker’, som kan købes her, pris kr. 149,-.

​Sociale links

Kontakt mig

Felter markeret med en * er påkrævet.​

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Du kan kontakte mig via kontaktformularen på de forskellige sider her på hjemmesiden, eller skrive en mail på kontakt@martinnordkvist.dk