instagram facebook

Vin til peberfrugt

Peberfrugt: Generelt kan man sige, at spiller peberfrugt en stor rolle i en ret, fungerer hvidvin oftest bedst til den. Men der er også stor forskel på, om det er rød/gul peberfrugt (sødme) eller grøn peberfrugt (syre, bitterhed). Sidstnævnte skal enten have en knastør hvidvin, fx fra Provence, en vinho verde, måske en albariño fra Rías Baixas eller også en rødvin fra Chile på carmenère-druen som ledsager. Er det rød/gul peberfrugt, er der et lidt bredere udvalg i hvidvin (oversøisk chardonnay eller måske en viognier), mens rødvinen vil fungere bedst, hvis den er på carmenère-druen.

Du kan læse vinforslag til mange forskellige retter og ingredienser her. Vinforslagene er også tilgængelige på smartphone, så du kan søge fx mens du er ude at handle.

Vinforslagene kommer fra bogen ‘Om Vin & Mad og hvad der virker’, som kan købes her, pris kr. 149,-.

​Sociale links

Kontakt mig

Felter markeret med en * er påkrævet.​

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Du kan kontakte mig via kontaktformularen på de forskellige sider her på hjemmesiden, eller skrive en mail på kontakt@martinnordkvist.dk