instagram facebook

Vin til østers

Østers: Disse lækre skaldyr kan serveres på mange forskellige måder. Mange serverer dem au naturel med citron, og her skal der en meget ren, mineralsk vin til. Prøv en god chablis (som ikke må være fadlagret), en fino sherry eller en grüner veltiner fra Østrig – eller den klassiske champagne, gerne knastør som brut nature. Serverer du dine østers med forskellige former for smagstilsætning (eksempelvis vinaigrette), skal vinen have lidt mere frugt over sig, og her vil en sancerre eller pouilly-fumé eller en knastør (trocken) riesling fra Mosel være fremragende.

Du kan læse vinforslag til mange forskellige retter og ingredienser her. Vinforslagene er også tilgængelige på smartphone, så du kan søge fx mens du er ude at handle.

Vinforslagene kommer fra bogen ‘Om Vin & Mad og hvad der virker’, som kan købes her, pris kr. 149,-.

​Sociale links

Kontakt mig

Felter markeret med en * er påkrævet.​

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Du kan kontakte mig via kontaktformularen på de forskellige sider her på hjemmesiden, eller skrive en mail på kontakt@martinnordkvist.dk