instagram facebook

Vin til mexikansk mad

Mexikansk mad: I mange mexikanske retter indgår krydderier som spidskommen, cayennepeber og chili. Disse krydderier gør vinvalget besværligt, og det letteste vil for det meste være at drikke en kold øl til, da øl virker læskende i forhold til det krydrede univers. Men skal det være vin, og skal den være rød, er der størst chance for succes med en carmenère fra Chile og dernæst med en frugtdreven vin fra Beaujolais, som man med fordel kan servere kølig. Skal der drikkes hvidvin til maden, bør den være lidt aromatisk, og her kunne en oversøisk sauvignon blanc eller en riesling kabinett (ikke trocken) fra Tyskland være et fint match.

Du kan læse vinforslag til mange forskellige retter og ingredienser her. Vinforslagene er også tilgængelige på smartphone, så du kan søge fx mens du er ude at handle.

Vinforslagene kommer fra bogen ‘Om Vin & Mad og hvad der virker’, som kan købes her, pris kr. 149,-.

​Sociale links

Kontakt mig

Felter markeret med en * er påkrævet.​

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Du kan kontakte mig via kontaktformularen på de forskellige sider her på hjemmesiden, eller skrive en mail på kontakt@martinnordkvist.dk