instagram facebook

Vin til makrel

Makrel: Denne fede fisk skal​der hvidvin til. Den er forholdsvis kraftig i smagen og serveres ofte med tilsvarende fyldigt tilbehør, ligesom man stort set altid steger eller griller den, fremfor at dampe eller pochere fisken. Derfor skal vinen være en fyldig sag og gerne med lidt urteagtig karakter. Prøv en côtes de provence, en vermentino fra Italien, en hvidvin fra Sydrhône, fx Côtes-du-Rhône eller måske en rías baixas på albariño-druen. Er makrellen røget, bør den ledsages af hvidvin med både syre og sødme, fx en hvidvin fra Vouvray eller Anjou eller en oversøisk sauvignon blanc.

Du kan læse vinforslag til mange forskellige retter og ingredienser her. Vinforslagene er også tilgængelige på smartphone, så du kan søge fx mens du er ude at handle.

Vinforslagene kommer fra bogen ‘Om Vin & Mad og hvad der virker’, som kan købes her, pris kr. 149,-.

​Sociale links

Kontakt mig

Felter markeret med en * er påkrævet.​

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Du kan kontakte mig via kontaktformularen på de forskellige sider her på hjemmesiden, eller skrive en mail på kontakt@martinnordkvist.dk