instagram facebook

Vin til lakrids

Lakrids: Den dybe, sødlige smag af lakrids ledsages bedst af en fyldig, sødmefuld vin. Til kødretter, hvor der indgår lakrids, vil en oversøisk shiraz være oplagt, men andre druer som zinfandel og cabernet sauvignon vil også fungere, dog bør de stadig være oversøiske. Er lakrids en del af en lys dessert, skal der en sød riesling (høj syre) eller gewürztraminer (lav syre) til, mens en mørk dessert vil ledsages rigtig godt af en ruby port, maury eller banuyuls.

Du kan læse vinforslag til mange forskellige retter og ingredienser her. Vinforslagene er også tilgængelige på smartphone, så du kan søge fx mens du er ude at handle.

Vinforslagene kommer fra bogen ‘Om Vin & Mad og hvad der virker’, som kan købes her, pris kr. 149,-.

​Sociale links

Kontakt mig

Felter markeret med en * er påkrævet.​

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Du kan kontakte mig via kontaktformularen på de forskellige sider her på hjemmesiden, eller skrive en mail på kontakt@martinnordkvist.dk