instagram facebook

Vin til kål

Kål: Hvis kålen spiller hovedrollen I en ret, skal der som udgangspunkt hvidvin til. De lidt bitre nuancer i visse kåltyper kræver syre, og her vil en hvidvin – ligeledes med en del syre – være det rigtige valg. Prøv med en riesling, oversøisk sauvignon blanc eller chenin blanc, evt. en vauvray. Er kålen en mindre del af retten eller bare almindeligt tilbehør, vil rødvin være fint, hvis resten af retten ellers også passer til det. Og så klæder kål næsten altid en vellagret vin, så har du noget liggende, der skal drikkes, så åbn den nu.

Du kan læse vinforslag til mange forskellige retter og ingredienser her. Vinforslagene er også tilgængelige på smartphone, så du kan søge fx mens du er ude at handle.

Vinforslagene kommer fra bogen ‘Om Vin & Mad og hvad der virker’, som kan købes her, pris kr. 149,-.

​Sociale links

Kontakt mig

Felter markeret med en * er påkrævet.​

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Du kan kontakte mig via kontaktformularen på de forskellige sider her på hjemmesiden, eller skrive en mail på kontakt@martinnordkvist.dk