instagram facebook

Vin til ingefær

Ingefær: Hvis en ret er tydeligt krydret med ingefær, vil en hvidvin som oftest klæde retten bedst. Prøv en viognier, evt. oversøisk. Dog kan der være retter eksempelvis med rødt kød og kraftig sauce, hvor de fleste gerne vil have en rødvin til. Her kan det anbefales at drikke en fyldig, sødmefuld vin, fx en châteauneuf-du-pape. Hvis retten er lidt lettere, men stadig kalder på en rødvin, så gå efter en oversøisk pinot noir, fx fra Casablanca Valley i Chile.

Du kan læse vinforslag til mange forskellige retter og ingredienser her. Vinforslagene er også tilgængelige på smartphone, så du kan søge fx mens du er ude at handle.

Vinforslagene kommer fra bogen ‘Om Vin & Mad og hvad der virker’, som kan købes her, pris kr. 149,-.

​Sociale links

Kontakt mig

Felter markeret med en * er påkrævet.​

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Du kan kontakte mig via kontaktformularen på de forskellige sider her på hjemmesiden, eller skrive en mail på kontakt@martinnordkvist.dk