instagram facebook

Vin til hvid fisk

Hvid fisk: Vinvalget vil som oftest afhænge meget af, hvilket tilbehør der serveres sammen med fisken. Hvid fisk er generelt meget let og delikat i smagen, og derfor skal vinen som udgangspunkt være ligeså. Der er utroligt mange muligheder, men de sikreste er nok hvid bourgogne, New Zealandsk chardonnay og riesling, riesling og pinot blanc fra Alsace, østrigsk weissburgunder, riesling og grüner veltliner, italiensk pinot grigio og spansk albariño. Hvis du køber oversøisk chardonnay, skal du sikre dig, at det er en ”slank” udgave, der ikke har lagret så længe på fad (eventuelt en unwooded).

Du kan læse vinforslag til mange forskellige retter og ingredienser her. Vinforslagene er også tilgængelige på smartphone, så du kan søge fx mens du er ude at handle.

Vinforslagene kommer fra bogen ‘Om Vin & Mad og hvad der virker’, som kan købes her, pris kr. 149,-.

​Sociale links

Kontakt mig

Felter markeret med en * er påkrævet.​

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Du kan kontakte mig via kontaktformularen på de forskellige sider her på hjemmesiden, eller skrive en mail på kontakt@martinnordkvist.dk