instagram facebook

Vin til gråand

Gråand: Som altid afhænger vinvalget meget af tilbehøret. Men gråand er under alle omstændigheder kraftigt, mørkt kød, som har en sødmefuld smag. Vinen skal derfor have fylde og sødme, og en châteauneuf-du-pape kunne passe rigtig godt til. Alternativt kunne man sagtens åbne en flaske amarone eller en moden vin fra Nordrhône, fx Hermitage, St-Joseph eller Cornas.

Du kan læse vinforslag til mange forskellige retter og ingredienser her. Vinforslagene er også tilgængelige på smartphone, så du kan søge fx mens du er ude at handle.

Vinforslagene kommer fra bogen ‘Om Vin & Mad og hvad der virker’, som kan købes her, pris kr. 149,-.

​Sociale links

Kontakt mig

Felter markeret med en * er påkrævet.​

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Du kan kontakte mig via kontaktformularen på de forskellige sider her på hjemmesiden, eller skrive en mail på kontakt@martinnordkvist.dk