instagram facebook

Vin til forloren skildpadde

Forloren skildpadde: Denne specielle ret med kalvekød, fiskeboller, tør hedvin og æg kræver en vin, der har lidt personlighed, syre og ikke for meget (eller ingen) tannin, og så kan den både være hvid og rød. Den hvide bør være en knastør, gerne tysk riesling (trocken), og en lagret version vil være spændende til retten, da den bl.a. vil klæde æggene. Skal vinen hellere være rød, skal druen gerne hedde barbera, og vinen komme fra Alba i Piemonte (barbera d’Alba). Igen vil lidt alder ikke skade, og køb ikke den billigste. Traditonelt set drikker man fino sherry til forloren skildpadde.

Du kan læse vinforslag til mange forskellige retter og ingredienser her. Vinforslagene er også tilgængelige på smartphone, så du kan søge fx mens du er ude at handle.

Vinforslagene kommer fra bogen ‘Om Vin & Mad og hvad der virker’, som kan købes her, pris kr. 149,-.

​Sociale links

Kontakt mig

Felter markeret med en * er påkrævet.​

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Du kan kontakte mig via kontaktformularen på de forskellige sider her på hjemmesiden, eller skrive en mail på kontakt@martinnordkvist.dk