instagram facebook

Vin til flæskesteg

Flæskesteg: Vinvalget skal her komplimentere tilbehøret og sovsen, men afhænger også af, om det er nakkesteg, kamsteg eller ribbenssteg, der serveres.​Er stegen en nakkesteg eller en kamsteg, gå da efter en ripasso, der med en snert af sødme, men stadig med syre og tannin, passer rigtig godt til retten. Er stegen en ribbensteg, er der jo noget mere fedt i kødet, og det har godt af en vin med en smule mere alkohol for at rydde lidt op i munden mellem mundfuldene. En vin fra Sydrhône, fx fra Vacqueras, Gigondas, Chateauneuf-du-pape eller en cotes-du-rhone vil alle være gode bud.

Du kan læse vinforslag til mange forskellige retter og ingredienser her. Vinforslagene er også tilgængelige på smartphone, så du kan søge fx mens du er ude at handle.

Vinforslagene kommer fra bogen ‘Om Vin & Mad og hvad der virker’, som kan købes her, pris kr. 149,-.

​Sociale links

Kontakt mig

Felter markeret med en * er påkrævet.​

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Du kan kontakte mig via kontaktformularen på de forskellige sider her på hjemmesiden, eller skrive en mail på kontakt@martinnordkvist.dk