instagram facebook

Vin til fasan

Fasan: Kødet er lidt kraftigere i smagen end kylling, men er ellers lyst. Derfor vil let/lettere rødvin eller fyldig, fadlagret hvidvin på chardonnay (fx oversøisk eller fra Bourgogne) fungere bedst. Rødvinen må meget gerne være en pinot noir fra Bourgogne. Andre pinot noir-vine vil også være egnede. Er tilbehøret meget kraftigt i smagen, kan en kraftigere rødvin vælges: prøv en californisk zinfandel med ikke for høj alkohol (ikke over 14 %), for så bliver den for tung.​

Du kan læse vinforslag til mange forskellige retter og ingredienser her. Vinforslagene er også tilgængelige på smartphone, så du kan søge fx mens du er ude at handle.

Vinforslagene kommer fra bogen ‘Om Vin & Mad og hvad der virker’, som kan købes her, pris kr. 149,-.

​Sociale links

Kontakt mig

Felter markeret med en * er påkrævet.​

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Du kan kontakte mig via kontaktformularen på de forskellige sider her på hjemmesiden, eller skrive en mail på kontakt@martinnordkvist.dk