instagram facebook

Vin til brombær

Brombær: Disse søde bær har ikke en særlig kraftig smag i forhold til fx solbær. Til desserter med brombær skal der derfor serveres en ikke alt for kraftig vin. Den mousserende røde brachetto d’acqui vil fungere rigtig godt, men hvis der indgår en del fløde i desserten er en stille vin at foretrække. En sød vin på chenin blanc-druen vil være rigtig fin, fx en coteaux du layon. Indgår bærrene i en salt ret, vil du have mindre indflydelse på retten. Dog vil det være bedst, hvis vinen en yngre årgang, så frugtkarakteren i vinen stadig er tydelig.

Du kan læse vinforslag til mange forskellige retter og ingredienser her. Vinforslagene er også tilgængelige på smartphone, så du kan søge fx mens du er ude at handle.

Vinforslagene kommer fra bogen ‘Om Vin & Mad og hvad der virker’, som kan købes her, pris kr. 149,-.

​Sociale links

Kontakt mig

Felter markeret med en * er påkrævet.​

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Du kan kontakte mig via kontaktformularen på de forskellige sider her på hjemmesiden, eller skrive en mail på kontakt@martinnordkvist.dk