instagram facebook

Vin til bøf stroganoff

Bøf stroganoff: En fyldig og ret krydret ret som denne skal helst ledsages af en rødvin med nogenlunde samme egenskaber. Der er faktisk rigtig mange muligheder, så her kommer bare nogle af de områder og druer, man kan gå efter: Côtes-du-Rhône, Vacqueras, Gigondas, vellagret Bandol, Languedoc, Rousillon, Rioja crianza, Valpolicella classico, Chianti classico(gerne riserva), Rosso di Montalcino, Vino Nobile di Montepulciano, Montepulciano d’Abruzzo, negroamaro-baserede vine fra fx Brindisi eller Salice Salentino. Oversøisk cabernet sauvignon-baseret vin fungerer også godt.

Du kan læse vinforslag til mange forskellige retter og ingredienser her. Vinforslagene er også tilgængelige på smartphone, så du kan søge fx mens du er ude at handle.

Vinforslagene kommer fra bogen ‘Om Vin & Mad og hvad der virker’, som kan købes her, pris kr. 149,-.

​Sociale links

Kontakt mig

Felter markeret med en * er påkrævet.​

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Du kan kontakte mig via kontaktformularen på de forskellige sider her på hjemmesiden, eller skrive en mail på kontakt@martinnordkvist.dk