instagram facebook

Vin til bearnaise

Bearnaisesauce: Hvis bearnaisen er hjemmelavet, er der ret høj syre i, og derfor skal vinen også have god syre. Vine fra Bordeaux, Barolo eller Barbaresco serveres til det røde kød; vin fra Chianti, en tysk spätburgunder eller pinot noir-vin fra New Zealand eller en barbera d’asti til lysere kød (eventuelt kalv). Er saucen fra brev eller færdigkøbt er det vigtigste, at vinen ikke er for kraftig. En vellagret vin fra Bordeaux, en bardolino classico eller en oversøisk vin på pinot noir-druen er alle tre gode bud.​

Du kan læse vinforslag til mange forskellige retter og ingredienser her. Vinforslagene er også tilgængelige på smartphone, så du kan søge fx mens du er ude at handle.

Vinforslagene kommer fra bogen ‘Om Vin & Mad og hvad der virker’, som kan købes her, pris kr. 149,-.

​Sociale links

Kontakt mig

Felter markeret med en * er påkrævet.​

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Du kan kontakte mig via kontaktformularen på de forskellige sider her på hjemmesiden, eller skrive en mail på kontakt@martinnordkvist.dk