instagram facebook

Vin til balsamico

Balsamico: Indgår der rød balsamico i retten, skal der som udgangspunkt serveres rødvin til. Er retten i den lette ende med lyst kød eller eventuelt en salat, vil en rosso veronese fra Veneto i Italien være god. Er retten helt let som eksempelvis caprese-salat, er en bardolino fra Italien god, men er der mere saft og kraft i retten (og kød), vil en italiensk valpolicella ripasso eller en oversøisk rødvin på cabernet sauvignon eller shiraz være glimrende. Til hvid balsamico kan man fx drikke en hvidvin på sauvignon blanc.

Du kan læse vinforslag til mange forskellige retter og ingredienser her. Vinforslagene er også tilgængelige på smartphone, så du kan søge fx mens du er ude at handle.

Vinforslagene kommer fra bogen ‘Om Vin & Mad og hvad der virker’, som kan købes her, pris kr. 149,-.

​Sociale links

Kontakt mig

Felter markeret med en * er påkrævet.​

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Du kan kontakte mig via kontaktformularen på de forskellige sider her på hjemmesiden, eller skrive en mail på kontakt@martinnordkvist.dk