instagram facebook

Vin til bacon

Bacon: Retter med bacon ledsages bedst af fadlagrede vine. Om vinen skal være rød eller hvid, afhænger af de andre hovedingredienser (bacon optræder ofte sammen med andre typer kød). Fadlagrede rødvine fra Spanien, som vil egne sig godt, har betegnelsen reserva eller gran reserva på etiketten. I Toscana, Italien har vinene betegnelsen riserva. En god hvidvin kunne være en fyldig, oversøisk, fadlgaret Chardonnay eller viognier, eller en pinot gris fra Alsace (undtagelsen fra reglen om, at vinen skal være fadlagret).​

Du kan læse vinforslag til mange forskellige retter og ingredienser her. Vinforslagene er også tilgængelige på smartphone, så du kan søge fx mens du er ude at handle.

Vinforslagene kommer fra bogen ‘Om Vin & Mad og hvad der virker’, som kan købes her, pris kr. 149,-.

​Sociale links

Kontakt mig

Felter markeret med en * er påkrævet.​

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Du kan kontakte mig via kontaktformularen på de forskellige sider her på hjemmesiden, eller skrive en mail på kontakt@martinnordkvist.dk