instagram facebook

Vin til kalkun

Kalkun: Selve kødet på kalkunen er lyst og mildt i smagen og vil som udgangspunkt kræve en ret mild vin, fx rødvin på pinot noir. Men så er der ellers tusindvis af måder at tilberede kødet på lige fra klassisk helstegt kalkun med waldorfsalat, brun sauce og brunede kartofler til wok med masser af grønsager, soja og ingefær. I den klassiske ende med mindre eksotisk tilbehør, vil en oversøisk pinot noir virke godt eller en zinfandel fra Californien. Serveres kalkunen på asisatisk manér eller i andre krydrede retter, skal vinen være hvid og gerne have en snert af sødme: Det kunne være en australsk chardonnay eller en riesling fra Alsace.

Du kan læse vinforslag til mange forskellige retter og ingredienser her. Vinforslagene er også tilgængelige på smartphone, så du kan søge fx mens du er ude at handle.

Vinforslagene kommer fra bogen ‘Om Vin & Mad og hvad der virker’, som kan købes her, pris kr. 149,-.

​Sociale links

Kontakt mig

Felter markeret med en * er påkrævet.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Du kan kontakte mig via kontaktformularen på de forskellige sider her på hjemmesiden, eller skrive en mail på kontakt@martinnordkvist.dk