instagram facebook

Vin til hummersuppe

Hummersuppe: Der er varierende styrke fra den milde suppe til den intense bisque. En suppe, der hører til i milde afdeling, skal have en cremet, blød ledsager i form af en rigtig god chardonnay, gerne fra Bourgogne. Er suppen en mere krydret, koncentreret bisque vil en tilsvarende intens, krydret hvidvin være at foretrække. Prøv en côtes de provence, côtes-du-rhône eller en albariño fra Spanien.

Du kan læse vinforslag til mange forskellige retter og ingredienser her. Vinforslagene er også tilgængelige på smartphone, så du kan søge fx mens du er ude at handle.

Vinforslagene kommer fra bogen ‘Om Vin & Mad og hvad der virker’, som kan købes her, pris kr. 149,-.

​Sociale links

Kontakt mig

Felter markeret med en * er påkrævet.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Du kan kontakte mig via kontaktformularen på de forskellige sider her på hjemmesiden, eller skrive en mail på kontakt@martinnordkvist.dk