instagram facebook

​Blog

Marinerede, grillede koteletter med tzatziki-slaw

300 gram magre svinekoteletter

2 fed hvidløg

1 tsk olie

Paprika

Røget paprika

1 dl mager creme fraiche max 6%

¼ agurk

¼ fintsnittet spidskål

Dild

Salt og peber

​Kødet

Mariner koteletterne i min 2 timer i olie, salt, 1 fed knust hvidløg, paprika og en knivspids røget paprika. Grill dem eller steg dem på en sliplet-pande. Når der begynder at trække saft op igennem kødet, tages de af og hviler 5 minutter.


Tzatziki-slaw

Rør creme fraichen med salt, peber, 1 fed knust hvidløg, og dild. Flæk agurken og fjern den bløde kernedel med en teske. Riv agurken groft på et rivejern, og pres saften ud af den revne agurk. Rør fintsnittet spidskål, agurk og dressing sammen, og lad det hvile ½ time på køl.
Spis 100 gram coleslaw til de saftige koteletter.

​Sociale links

Kontakt mig

Felter markeret med en * er påkrævet.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Du kan kontakte mig via kontaktformularen på de forskellige sider her på hjemmesiden, eller skrive en mail på kontakt@martinnordkvist.dk